Godt kørende med en brugt Audi Q3

Der findes masser af gode råd om køb af biler, men grundlæggende er hver anskaffelse af en bil en ny situation, da bilmarkedet ændrer sig hver eneste dag, og netop dit transportbehov er jo forskelligt fra alle andres behov. Vigtige aspekter ved en bilhandel er disse:

  • Kører du mest korte eller lange ture? (Benzin eller diesel)
  • Hvor meget kører du ca. om året?
  • Hvor mange år kan du helt sikkert have glæde af netop denne type bil?
  • Ny eller brugt bil?
  • Køb eller leasing?
  • Dyr eller billig?
  • Sedan, stationcar eller SUV?
  • Din økonomi!

Det koster penge, hver gang man skifter bil, og i det lange løb er det billigere at eje en bil frem for leasing, og motorens valg kan man som regel selv vælge til din favoritbil. Det kan være dyrt at købe billigt, da holdbarhed, sikkerhed og køreegenskaber ikke er helt samme høje standard som på solide kvalitetsbiler som eksempelvis en dyr Audi.

Man bør vælge en allround bil, der både kan anvendes til passagerer og til varer, således den kan bruges i forskellige sammenhænge, og en Audi Q3 kunne faktisk være et glimrende valg af en praktisk bil til både firmabil eller familiebil. Man kan endda spare en del ved at købe en lettere brugt Audi Q3 på Audi.dk, da man kan få fuld garanti på bilen, når den leveres med AAP garantien.

Audi Approved Plus

For nylig introducerede Audi garantikonceptet Audi Approved Plus, hvor man som køber til en lettere brugt bil får 2 års fuld garanti på bilen endda efterfulgt af en 2 års serviceaftale, således man i 4 år aldrig kommer til at få udgifter til uventede reparationer på bilen, da Audi dækker alle udgifter i den forbindelse herunder arbejdstimer, reservedele og autohjælp.

Serviceaftalen udløber dog ved 40.000 km, men i hele denne periode er man totalt sikret mod skjulte fejl og mangler på bilen, så faktisk er det en bedre forretning end at købe en helt ny bil. For at være på den sikre side har Audi garderet sig og gennemtestet AAP bilerne så nøje, at alle slidte og beskadigede dele bliver udskiftet til nye Audi dele, således bilen er tiptop i samme stand som en helt ny bil.

Valget af Audi Q3

Man er usædvanligt godt kørende i en ny eller i en lettere brugt Audi Q3, da dette er en kompakt men rummelig SUV i et stilrent og ungdommeligt design. Skulle man have brug for endnu mere plads, så kan bilen fås i en Q5 eller Q7 udgave, men dette er også noget dyrere biler, der koster mere i brændstof og afgifter at køre rundt i.

En Q3 er fornuftig til langt de fleste formål og er derfor det oplagte valg, hvis man ønsker sig en praktisk hverdagsbil, der er nem at manøvrere og parkere. Som alle andre Audi modeller er en Q3 udstyret med høj kørekomfort samt et gennemført og elegant design, så på den måde vil man altid kunne få en maksimal køreglæde i en Audi Q3.