Stil og elegance med en brugt Audi A7

En Audi A7 er næsten den største af alle Audis modeller, så der er virkelig tale om en eksklusiv bil i topklassen, der vækker opsigt overalt. Denne type tyske kvalitetsbiler er ret kostbare, men hvis man kender til Audis nye garantiordning Audi Approved Plus (AAP), så kan man faktisk anskaffe sig en brugt Audi A7 til en væsentlig reduceret pris i forhold til bilens nypris, og man kan finde en brugt Audi A7 på Audis hjemmeside, hvor man finder hele deres udvalg. Normalt kan det bedst betale sig at købe en ny bil frem for en brugt, da man sjældent får en længerevarende garanti på brugte biler, men AAP ordningen er helt unik og genial for købere af brugte Audi biler.

Dette omfatter AAP garantien

Audis biler med betegnelsen AAP er normalt nyere biler på højst et par år, der kun har kørt få tusinde km, så de er reelt i samme stand som nye biler, og især fordi Audi i forvejen gennemgår bilerne fra A til Z, således alle slidte og beskadigede dele bliver udskiftet med helt nye dele, så bilen nu er at sammenligne i stand og udseende med en ny bil blot billigere.

Desuden får man en helt utrolig god garanti med i købet, således man starter med at få 2 års fuld garanti på bilen. Derefter får man så en udvidet serviceaftale, og den løber i 2 år dog kun til bilen har kørt 40.000 km. I hele denne lange periode er der ingen risiko eller uventede udgifter til reparationer og service, da Audi dækker alle disse udgifter endda også til autohjælp i hele Europa.

Dette er altså meget betryggende for en bilkøber, da der jo kunne være skjulte fejl og mangler på bilen, der først viser sig efter et par måneder, men nu er man totalt sikrede mod den slags uventede udgifter.

Fordele ved en Audi A7

Man vil altid ankomme sikkert og i god stil i en ny eller lettere brugt Audi A7, da dette er en stilren og sportslig bil, der forener det bedste fra den store limousine Audi A6 og topmodellen Audi A8. En A7 fås med forhjulstræk eller quattro-firehjulstræk, og med den største V6-dieselmotor får man intet mindre end 320 hk og en tophastighed på 250 km/t. Bilen er ideel til større familier eller som en yderst præsentabel firmabil, da man sidder med komfort og køreglæde på højeste niveau. Bilen har et gennemført og elegant design samt en luksuriøs og rummelig støjdæmpet kabine. Den fås med en lang række standard- og ekstraudstyr herunder disse:

  • Fartpilot.
  • Lyssensor.
  • Regnsensor.
  • Dæktrykkontrol.
  • Automatisk nedblændeligt bakspejl.
  • Audi Sound System.
  • Natsynsassistent.
  • Parkeringsassistent.
  • Sænket sportsundervogn.
  • Sportssæder.