Overvej køb eller leasing af brugt Audi A5

Hvis man har brug for en elegant og præsentabel firmabil eller en stor universel anvendelig familiebil, så er Audi A5 absolut en mulighed, man bør have med i sine overvejelser. Bilen er nemlig stor og komfortabel og minder om en stor Audi A4 eller en lille Audi A6. Model A5 kombinerer derved de bedste elementer fra både den mindre A4 samt den større A6, og den koster fra ny mellem 550- 900.000 kr. Man kan imidlertid købe en lettere brugt Audi A5 til op mod 100.000 kr. billigere og uden at gå kompromis med garantien og kvaliteten på bilen.

Det skyldes det nye AAP koncept (Audi Approved Plus), hvor man får en omfattende garanti på lettere brugte biler, og man kan se eksempel på lettere brugt Audi A5 på Audis hjemmeside. Her finder man også leasingeksempler til omkring 6.000 kr. om måneden, mens man kan få finansieret en lettere brugt Audi A5 til en endnu lavere pris pr. måned.

Audis AAP koncept

Normalt bør man være meget påpasselig ved køb af brugte biler, da det kan blive kostbart i udgifter til uforudsete fejl og mangler, der måske først viser sig på et senere tidspunkt end den kortvarige garanti, som mange brugte biler sælges med hvis nogen overhovedet! Audi giver 2 års fuld garanti på deres AAP biler, og man får endda en udvidet serviceaftale med i købet, der løber i yderligere 2 år, eller dog til bilen når 40.000 kørte km i alt.

I hele denne lange periode kan man trygt nyde sin dejlige bil uden at skulle forvente nogen former for uventede udgifter på bilen, da Audi via garantien dækker alle udgifter til både reservedele og arbejdslønninger, og man får endda fuld autohjælp med, der gælder i hele Europa i hele perioden.

Fakta om model A5

Man får masser af komfort og stil i en elegant bil, hvad enten der er tale om en leaset eller køb af en lettere brugt Audi A5, da dette er en rummelig luksusbil med plads til de fleste formål herunder hele familien eller som rammen om et komfortabelt og lydløst kontor i firmabilen. Bilen indeholder både elegance, komfort og luksuriøsitet og giver på den måde en køreoplevelse ud over det sædvanlige. Med den rette vedligeholdelse vil man kunne have glæde af en Audi A5 i mange år fremover, da der er tale om høj kvalitet overalt på bilen.

Hvis man ikke kender sit nøjagtige kørselsbehov for mere end få år ud i fremtiden, så bør man overveje leasing, men hvis man vil beholde samme bil i mindst 5 år, så er køb den mest optimale løsning. Ved leasing betaler man en fast leasingydelse (leje) hver måned, og man slipper for at skulle betale udgifter til service og reparation samt afdrag på bilen, og man får ingen værditab ved salg af bilen og handelsomkostninger.