Køb eller leasing af brugt Audi A8

Hvis man har behov for at anskaffe en elegant og karakterfuld bil, så er Audi A8 et oplagt valg. Bilen kan opfylde den mest kræsne bilkøbers drømme, idet Audi A8 vægter komfortabilitet og driftsikkerhed meget højt. Denne type bil er på alle måder stor og luksuriøs, og den lever fuldt op til de seneste krav til komfort, sikkerhed og miljø.

Der er ingen risiko ved at lease denne imponerende bil, men der kan være gode fordele ved at købe brugt Audi A8. På Audis hjemmeside finder man mange brugte A8 modeller med AAP garanti, og derved får man reelt en ny bil men til en reduceret pris.

 

Fordele og ulemper ved AAP

AAP står for Audi Approved Plus, og dette er Audis internationale kvalitetsstempel af lettere brugte biler, der er gennemtestede og fundet 100 % i orden. En brugt Audi A8 kan måske erhverves for lidt over en million, men derfor er det meget frustrerende, hvis man efter et års tid render ind i store uventede reparationer på bilen, hvilket kan koste op mod 100.000 kr., hvis det værst mulige skulle ske.

Ved at vælge en bilmodel med AAP-betegnelsen, så betaler man lidt mere end tilsvarende brugte biler, men til gengæld kan man sove roligt og uden at få uventede udgifter på bilen i de kommende år. Denne tryghed er alle pengene værd, idet man får en stor og dækkende garanti fra Audi, hvilket giver køberen en billigere bil men med ny bils egenskaber og garanti. Audi giver fuld garanti på bilen i de første to år efter handlens indgåelse, og derefter får køber en fri servicepakke med i købet, som løber i to år yderligere, eller indtil bilen har kørt totalt 40.000 km. Rosinen i pølseenden er fri autohjælp overalt i Europa, så på alle måder er man dækket ind under denne omfattende garantiordning, således man ikke får nogen ekstra udgifter til reparationer og service på bilen i de første fire år. Eneste ulempe ved AAP er derfor prisen, så man må gøre op med sig selv, om AAP er merprisen værd ved at sammenligne bilernes priser.

 

Den enestående Audi A8

Både en ny eller en lettere brugt Audi A8 giver bilejeren en bil i den absolutte topklasse, da der jo er tale om en komfortabel og driftsikker limousine, hvor funktionalitet, komfort og design smelter sammen i en højere enhed. Bilen er ekstremt rummelig, så den er præsentabel som firmabil samt elegant som familiebil. Audi A8 er generelt en gedigen bil med et godt vejgreb og en høj stabilitet. Bilen har en adaptiv luftaffjedring samt en støjdæmpet kabine, der altid sikrer bilisten en rolig og behagelig køreoplevelse. Selve udstyrspakken er ganske imponerende, da man får dæktryk kontrol, fartpilot, LED-lygter, lyssensor, regnsensor og tyverialarm med som standard, og man kan tilvælge selvregulerende lygter, natsynsassistent, parkeringsassistent med for- og bagkamera, indbyggede tv-skærme, massagefunktioner og læselamper.

Billede: Schuesseln

Billede: nakhon100