Masser af udstyr i en brugt Audi Q7

Audi Q7

Hvis man har behov for en stor luksuriøs bil med masser af avanceret udstyr, så bør man købe en ny eller en brugt Audi Q7, da denne type bil har det hele. En Audi Q7 er en ideel firmabil, da den både er hurtig, rummelig samt overordentlig luksuriøs og komfortabel at køre i. Knap så mange køber en ny eller brugt Audi Q7 til privatbrug, da bilen fra ny koster omkring 1,2 millioner kr.. Mange vælger at lease denne bil, men med det ultralave renteniveau kan det alligevel betale sig at overveje en Q7, da den jo kan holde til mange års brug, så de månedlige afdrag bliver overkommelige for de flestes økonomi. Denne store SUV kan fås med alle former for udstyr, da en del er standard men der kan fås en masse valgfrit ekstraudstyr til Audi Q7.

AAP er garanti samt lavere pris

Før man springer ud og køber en ny Audi Q7, så bør man lige tjekke Audis hjemmeside, da man her kan finde en brugt Audi Q7 billigere, men med samme egenskaber som en ny bil. Audis betegner nemlig nyere biler som Audi Approved Plus (AAP), og her kan købere til en brugt bil ånde lettet op. Brugte biler har jo ry for at kunne indeholde skjulte fejl, der ikke altid er synlige for køberen på en kort prøvetur. Med AAP har Audis egne teknikere grundigt gået bilen igennem og erstattet alle uoriginale, slidte eller defekte dele på bilen med nye originaldele. Dermed er bilen som ny i absolut topklasse, og det vil Audi endda garantere overfor køberne. Audi giver fuld garanti på en AAP bil i 2 år som ved salg af en ny bil, men derudover får man endda en 2 års serviceaftale med i prisen samt fri Autohjælp dækkende hele Europa. Så skulle man komme ud for et uheld, hvor bilens motor, gearkasse, differentiale, elektriske system eller andre avancerede (og kostbare) dele bryder sammen i garantiperioden, så dækker Audis forsikring alle disse udgifter til dele samt arbejdstimer. Serviceaftalen løber i de 2 år, eller til bilen har kørt totalt 40.000 km. Man kan finde en brugt Audi Q7 på Audis hjemmeside, og her kan man finde udvalgte biler til en lavere pris end nyprisen, men på grund af AAP garantien kan man trygt købe denne brugte bil.

Derfor er Audi Q7 et godt valg

Audi Q7 er den største SUV i Audis program, og bilen er derfor ekstrem rummelig men stadig let, elegant og sportsligt indrettet. Bilen kan fås som firmabil med 2 sæder og gule nummerplader, men man kan også få en Audi Q7 som personbil (hvide nummerplader) med fem eller syv sæder. En Audi Q7 rummer et hav af nye funktioner og teknologier, så udover at være en luksus-SUV med en rummelig og komfortabel kabine, så har bilen også den nyeste teknologi indenfor sikkerhed samt hjælpesystemer, der giver en tryg og behagelig kørsel. For eksempel kan bilen fås med en adaptiv fartpilot, så man kan tilpasse farten i sving og rundkørsler. Der findes også et praktisk hjælpesystem, der gør det nemt at bakke med en anhænger.